Női világimanap volt Maglódon is

Női világimanap volt Maglódon is

Share this content.

Forrás: facebook.com / Maglódi Evangélikus Egyházközség
Maglód – A böjt első vasárnapján, 2017. március 5-én tartottuk az Ökumenikus Világimanap imaóráját. Az eredetileg női imanapként indult alkalom bibliai témáját idén a Fülöp-szigeteken élő keresztyén asszonyok határozták meg – írták a gyülekezet Facebook oldalán.

A Szőlőmunkásokról szóló jézusi példázatból választották az igei mottót: „Igazságtalanul bánok én veled?” (Máté evangéliuma 20, 13) Ennek alapján dr. Magyarkuti Gyuláné Tóth Katalin Budapest-fasori lelkész igehirdetésében Istennek arról a személyválogatás nélküli szeretetéről szólt, amellyel magához öleli az embereket Jézus Krisztusban.

A maglódi imanapot húsz év óta Domokos Béláné presbiter és Szeberényi Lászlóné hitoktató szervezik. A liturgiában Fabók Jánosné, Gerencsérné Fabók Renáta, Gömöri Tamara, Holkó Ágnes, Lozsi Hajnalka, Petrovics Jánosné, valamint két konfirmandus: Szever Dominika és Nagy Balázs szolgáltak.

Az együttlét szeretetvendégséggel zárult.

Hivatkozások: További képek. -
Címkék: Maglód - világimanap - nők - Észak -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!