A nők szolgálata a gyülekezetben

A nők szolgálata a gyülekezetben

Share this content.

Szöveg és fotó: Tóth Melinda Anna
Ózd – Az Ózdi Evangélikus Egyházközségben az Ökumenikus Nők Világimanapját 2017. március 8-án tartottuk meg – írta szerkesztőségünknek Tóth Melinda Anna lelkésznő. Az áhítatot Lezákné Hajdú Enikő református lelkipásztor tartotta, melyben a nők szolgálatának lehetőségére helyezte a hangsúlyt.

Együtt imádkoztunk, énekeltünk református, katolikus és evangélikus nők ezen az alkalmon. A Fülöp-szigetek történetéről, világáról, valamint az imanap témájáról Tóth Melinda Anna evangélikus lelkész tartott előadást. Beszélgetésünk gazdagított bennünket, mely a közös asztalnál imádsággal és énekkel zárult. Újra tudásban és lélekben gazdagodva zárult a minden évben megtartott alkalom.

 

 

 

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!