Nyílt napot tart a Zeneakadémia Egyházzenei Tanszéke

Nyílt napot tart a Zeneakadémia Egyházzenei Tanszéke

Share this content.

Szöveg: Dobszay Ágnes, tanszékvezető
Budapest – A Zeneakadémia Egyházzenei Tanszéke, amely hazánkban az legmagasabb fokú egyházzenei oktatás színtere, december 14-én, szerdán nyílt napot tart a Bp. VI. Vörösmarty utca 35. alatti intézményben. Ezen bemutatjuk pedagógiai, művészeti és tudományos műhelyünk munkáját, eredményeit, az itt folyó sokágú képzést.

Egyházzenész-karvezető és egyházzenész-orgonista szakirányaink egyszerre nyújtanak széles körben használható gyakorlati ismereteket és elméleti tudást. BA, MA, művésztanári MA, továbbá 6 éves osztatlan egyházzenész- és ének-zenetanári diplománkkal sokféle és sokszínű életpálya megalapozásához adunk lehetőséget.

Az érdeklődők szóbeli tájékoztatón, óralátogatásokon, kötetlen beszélgetésen és hangversenyen kaphatnak képet tevékenységünkről.

A nyílt nap részletes programjáról és a Tanszékről az alábbi honlapokon lehet előzetesen tájékozódni.

https://lfze.hu/hu/egyhazzene-tanszek/kapcsolat

egyhazzene.hu

https://egyhazzene.hu/2016/11/nyilt-nap-a-zeneakademia-egyhazzene-tanszeken-4/

https://egyhazzene.hu/egyhazzene-tanszek/a-tanszekrol/

https://egyhazzene.hu/egyhazzene-tanszek/utak-az-egyhazzenehez/

https://egyhazzene.hu/egyhazzene-tanszek/tanszeki-segedanyagok/

https://www.facebook.com/events/1214440958620450/

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!