Nyilvános a Szélrózsa teljes programkínálata!

Nyilvános a Szélrózsa teljes programkínálata!

Share this content.

Szöveg: Pongrácz Máté
Bük – Nagy örömmel számolhatunk be arról, hogy szinte teljes egészében megtekinthető a 2018. július 25–29-ig a Vas megyei Bükön megrendezésre kerülő Szélrózsa ifjúsági találkozó programja a fesztivál honlapján (https://szelrozsatalalkozo.hu).

Közel ötven önkéntes dolgozott az elmúlt hetekben, hónapokban azért, hogy a találkozó honlapján a Programok menüpont alatt ne csak a programhelyszínek legyenek megismerhetők május elejére, hanem a helyszínek tervezett programjai is megtalálhatók legyenek napra és órára lebontott programleírással.

Ezzel régi vágya teljesült a találkozó szervezőinek, hisz három hónappal a rendezvény kezdete előtt a regisztráció indulásával olyan teljes kép tárul az érdeklődők elé a fesztiválról, amely tovább segítheti a tervezés, a felkészülés és a találkozóra való hívogatás folyamatát.

„Nagy örömünk, hogy elsőként az igei üzenetet tudtuk az érdeklődők számára megismerhetővé tenni, most pedig a fórumbeszélgetések, a különböző sátrak tematikus programjai, témái, előadói is megismerhetők, böngészhetők. Megtekinthető, milyen színházi előadással, milyen kiállításokkal, mozifilmekkel, zenei produkciókkal várjuk a fiatalokat a Szélrózsára, és hogy a különféle programok melyik napon, melyik órában fognak kezdődni. Nagy büszkeségünk, hogy a kávéházak és a Lehetőség Piaca mellett a közel tucat tematikus sátor nyolcvan százaléka is elkészült a saját helyszínük programjával, így ezek is megtekinthetők honlapunkon. Természetesen a munkafolyamat még nem ért véget, az elkövetkező napokban további programfrissítésekre kerül sor, hogy a büki Szélrózsa most még hiányzó – sport, néptánc, komolyzene - programjai is elérhetők legyenek” – fogalmazott Pongrácz Máté, a Szélrózsa vezető lelkésze.

A munkafolyamatot Felegyi-Németh Mária hatodéves teológushallgató felügyelte, köszönjük az ő és segítői munkáját. Bízunk benne, hogy a 2018-as Szélrózsa országos ifjúsági találkozó most kialakult programjai felkeltik az érdeklődést, és sokan fognak jelentkezni a hamarosan induló regisztráció folyamatában a Magyarországi Evangélikus Egyház legnagyobb fesztiváljára.

Címkék: Szélrózsa - program -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!