Megkezdődött az ökumenikus imahét Gyulán is

Megkezdődött az ökumenikus imahét Gyulán is

Share this content.

Forrás: Gyulai Hírlap
Gyula – Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is csatlakoztak a gyulai keresztyén és keresztény felekezetek az ökumenikus imahéthez. Ebben az esztendőben január 20–27. között naponta 5 órától tartanak imaalkalmakat a város templomaiban. „Az igazságra és csakis az igazságra törekedj…” bibliai mottójú programsorozat keretében a keresztény egységért imádkoznak világszerte.

Gyulán január 20-án, vasárnap délután 5 órakor az evangélikus templomban nyitották meg az imahetet, hétfőn pedig ugyanitt folytatódott. Kedden és szerdán a belvárosi római katolikus plébániatemplomban gyűlnek össze misére a hívek, csütörtökön és pénteken pedig a baptista imaházban. A záró istentiszteleteket szombaton és vasárnap a református templomban tartják. Minden egyes alkalom délután 5 órakor kezdődik – tájékoztatta a Gyulai Hírlapot a Gyulai Evangélikus Egyházközség.

További képek és információk.

Címkék: Gyula - ökumenikus imahét -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!