Ökumenikus pünkösd volt Szekszárdon

Ökumenikus pünkösd volt Szekszárdon

Share this content.

Szöveg és fotó: Wagner Gyula
Szekszárd – Az evangélikus gyülekezet látta vendégül a református, a baptista, a metodista gyülekezet tagjait és az érdeklődőket pünkösdkor Szekszárdon. A szabadtéri istentiszteleti együttlétet úrvacsorai közösség koronázta.

Az evangélikus gyülekezet egyik híve felnőttként erősítette meg hitét az Úr színe előtt. A konfirmandust Németh Judit felügyelőasszony köszöntötte.

Ezt követően ebéddel egybekötött családi összejövetelre került sor. Végül Sefcsik Zoltán lelkész vezetésével a szeretetnyelv fontosságáról beszélgettek. A résztvevők önértékelő tesztsort töltöttek ki Gary Chapman munkája alapján. Kiderült, hogy számunkra legfontosabb a minőségi idő és a segítő szívesség. A programokat a Szekszárd környéki baptista gyülekezetek kórusa színesítette.

Címkék: ökumené - pünkösd - Szekszárd -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!