Omega és Gospel Sasok újra a színpadon

Omega és Gospel Sasok újra a színpadon

Share this content.

Forrás: vira.hu, szöveg: O. S.
Kiskőrös – A negyedik adventi gyertya meggyújtásának alkalmával lépett színpadra a kiskőrösi evangélikus templomban az Omega együttes, akiket ismét a kiskőrösi Gospel Sasok kórus kísért Lupták György esperes vezetésével.

A Gospel Sasok énekegyüttes 1998-ban alakult. Kezdetben a Szürke Verebek Jazzbandájának vokálcsapata volt, majd önálló darabokat is elkezdtek betanulni. Nevüket a következő ige ihlette: „akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.” (Ézs 40,31)

Az advent negyedik vasárnapján megrendezett koncertre nagy tömeg volt kíváncsi, a templom padjai megteltek. A legendás zenekar nagy slágereit a közönség együtt énekelte Kóbor Jánossal, az Omega énekesével. A hangtechnika mellett rendkívül látványos fény- és látványtechnika emelte az est színvonalát.

További képek itt.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!