Önkéntes karantént vállaltak az Élim Szeretetotthon munkatársai

Önkéntes karantént vállaltak az Élim Szeretetotthon munkatársai

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Nyíregyháza-Kertvárosi Ágostai Hitvallású Evangélikus Egyházközség, riporter: Veszprémi Erzsébet, utómunka: Győri András Timótheus
Nyíregyháza – Önkéntes karantént vállaltak az Élim Szeretetotthon munkatársai, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék a koronavírus-fertőzés kockázatát. Külföldi példák azt mutatják, hogy a bentlakásos intézmények esetében a szigorú megelőzés az egyetlen járható út: a fertőződés megállíthatatlan folyamatokat indít be akár az idősgondozásban, akár a fogyatékossággal élőkről gondoskodó otthonokban.

A fennállásának 100. évfordulójához közeledő Élim mára korszerű infrastruktúrával és szakmaisággal képes működni, a pandémiás helyzet is ezt mutatja, nem elfelejtve, milyen hatalmas kincs az ott dolgozók hite!

Az önkéntes karanténról Sipos Ilona intézményvezetőt és Balázsné István Edit szociális munkatársat, intézményi referenst kérdezte Veszprémi Erzsébet.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!