Felhívás: XII. ONLINE BIBLIAISMERETI VERSENY

Felhívás: XII. ONLINE BIBLIAISMERETI VERSENY

Share this content.

Forrás: Magyar Bibliatársulat
Budapest – A Magyar Bibliatársulat Alapítvány ismét online bibliaismereti versenyt hirdet „Ne féljetek!” címmel, amelyre középiskolásokat, valamint fiatal(os) felnőtteket is szeretettel várunk. A játék öt héten keresztül tart majd. A verseny nem titkolt célja rávenni a fiatalokat arra, hogy minél gyakrabban és minél nagyobb kedvvel vegyék a kezükbe a Szentírást. Úgy véljük, ehhez az egyik legjárhatóbb út, ha különféle feladatokat kell megoldaniuk, amihez forgatniuk kell a Bibliát.

JELENTKEZÉS

A versenyre bármilyen középiskolás diák és fiatal(os) felnőtt jelentkezhet felekezeti hovatartozástól függetlenül a www.bibliatarsulat.hu/jatek oldalon elérhető űrlap kitöltésével. Egyéni versenyzők, és legfeljebb 3-fős csapatok jelentkezését várjuk. A regisztráció határideje: 2020. október 18. (vasárnap) éjfél.

A JÁTÉK MENETE

A verseny öt héten keresztül tart, és az első feladványokat 2020. október 19-én, hétfőn tesszük közzé. Minden héten öt kérdést teszünk fel. Ezekre egy-egy szó lesz a válasz, amelyeket a Bibliában lehet megtalálni. A válaszok egy-egy meghatározott betűjét egy Betűszalagba kell beírni.

A játék végső megfejtéséhez a Betűszalag segítségével lehet eljutni. Az ehhez szükséges információkat az utolsó héten fogjuk elküldeni. A végső megfejtés egyetlen szóból áll, és a résztvevőknek mindössze ezt az egy szót kell majd beküldeniük az info@bibliatarsulat.hu címre 2020. november 22-én (vasárnap) éjfélig.

DÍJAK, DÍJÁTADÁS

A helyes megfejtést beküldők között könyvcsomagokat sorsolunk ki, amelyeket előreláthatólag postán küldünk majd el.

Minden jelentkezőt sok szeretettel várunk!

A szervezők

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!