Szeretettel várják az érdeklődőket az országos evangélikus ifjúsági táborokba!

Szeretettel várják az érdeklődőket az országos evangélikus ifjúsági táborokba!

Share this content.

Forrás: Gyülekezeti és Missziói Osztály
A Magyarországi Evangélikus Egyház országos ifjúsági táborait ajánljuk.

Országos Evangélikus Konfirmandus és Ifjúsági Tábor – Bonyhád
2020. június 22-27.
Táborvezető: Deák Dániel Péter
E-mail:
deakdanielpeter@gmail.com
Az idei évben a tábor fő vonala az Áldás! Ha 12-17 év közötti fiatal vagy? Ha igen akkor várunk idén is Bonyhádon. Hogy mire számíthatsz? Az idei évben is rengetek program várja a résztvevőket. Ameddig a délelőttök és az esték a lelki feltöltődésről szoktak szólni, addig a délutánok inkább a testi kikapcsolódásokról. A teljesség igénye nélkül lesznek esti koncertek a már megszokott fellépőkkel, de új zenekarokat is hívtunk. Délután a sok szabadidő mellett lesz vízicsata, kirándulás, óriás társasjáték, meghívott előadó.

Országos Evangélikus Ifjúsági Tábor – Bánk
2020. Június 29.-Július 5.
Táborvezető: Csadó Balázs

E-mail: orszagosifitabor@gmail.com
Szeretnél BELECSOBBANNI az ÉLETBE, egy szuper társaságba? Várod a nyarat? Szeretsz a barátaiddal lenni és új emberekkel megismerkedni? Szereted a strandot, kalandokat és a kirándulásokat? Szívesen énekelsz, sportolsz, beszélgetsz? Érdekel a Biblia és a hit dolgai? Már elmúltál 12, de még nem vagy 19? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, akkor ott a helyed BÁNKon június 29-től július. 5-ig, ahol rajtad kívül még sok-sok fiatal lesz ott az Országos Evangélikus Ifjúsági Táborban!!! Gyere te is, JELENTKEZZ!

Országos Evangélikus Foci Tábor – Nagyveleg
2020. július 20-25.
Táborvezető: Regős László
E-mail:
erosvarfc@gmail.com
Az Evangélikus Focitábort az Erős Vár FC néhány játékosa szervezi idén negyedik alkalommal. A tábor célja, hogy olyan hittantábort szervezzünk, ahol a focin keresztül tudunk kereszténységünket érintő témákkal foglalkozni. Ezen a nyáron a táborunk a Régi idők focija címet viseli. Ha 11-15 éves fiú vagy, szeretsz focizni és az evangélikus egyházhoz tartozol, akkor ez a Te táborod! Szeretettel várunk Nagyvelegen!

Országos Evangélikus Zenei Tábor – Aszód
2020. augusztus 9-15.
Táborvezető: Mrkva Renáta
E-mail:
mrkvarenata@gmail.com
„Dicsérjétek dobbal és tánccal, dicsérjétek fuvolával és gitárral!” Itt az alkalom, hogy megismerkedj a keresztyén könnyűzene világával. Érdekel a zene és szeretnél hangszeren tanulni? Vagy a tudásodat tovább fejleszteni? Akkor ITT a helyed! Várunk sok szeretettel! GITÁR, CAJON, ZONGORA, HEGEDŰ, FURULYA, FUVOLA, Zenekari próbák, ének, ritmusgyakorlatok.
Persze a sok játék és vidámság sem maradhat ki. Ha 7-15 év közötti fiatal vagy és a nyáron szívesen töltenél velünk egy hetet, akkor jelentkezz te is, hogy együtt adhassunk hálát az Istennek szóban és énekben!

Jelentkezési felület: https://orszagostabor.lutheran.hu
Jelentkezési határidő: 2020. május 1.
Központi e-mail cím: gyulmisz@lutheran.hu

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!