Összhangban Istennel és egymással – Lelki nap a KÖSZI-ben

Összhangban Istennel és egymással – Lelki nap a KÖSZI-ben

Share this content.

Szöveg: Riczinger Péter, fotó: Cserni Boglárka
Budapest – Hosszú idő után, 2019. március 24-én Összhangban Istennel és egymással címen csendesnapot szervezett a KÖSZI. A rendhagyó, a remények szerint hagyományteremtő alkalom fiatal szervezői csapatból építkezett, akik egy nyári gyerektábor napirendjén igyekeztek végigvezetni a résztvevőket.

Nem maradhatott el a gyerekek kedvence, a reggeli torna és az azt követő reggeli sem – hiába volt már délután két óra. A nap célja egy olyan fórum kialakítása volt, amely, ha csak egy délutánra is, de lehetőséget nyújt Istennel való kapcsolatunk tudatosításra, közös megélésére, illetve a személyes szolgálói kapcsolatok építésére. Ezt segítette elő az áhítat, a téma közös feldolgozása, a csapatépítő játékok, a beszélgetések és a bizonyságtétel is. Bár viszonylag kis létszámmal jöttünk össze, mégis pont emiatt vált ez az alkalom olyan személyessé, illetve a szervezők igyekeztek a résztvevők igényeihez igazítani a programot. Az alkalom végül jó beszélgetésekkel és egy roppant mérsékelt csendességgel zárult. 

Értesülj elsőként fontosabb programjainkról, táborainkról:
Nézd meg honlapunkat: https://koszi.net/
Kedveld a KÖSZI-t Facebookon: http://www.facebook.com/keresztenyonkentesek
Iratkozz fel a KÖSZI-hírlevélre úgy, hogy egy üres e-mailt küldesz ide: koszihirlevel+subscribe@googlegroups.com
A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület által szervezett KÖSZI Csendesnap a Szívvel-Lélekkel Alapítvány együttműködésében valósult meg.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!