Őszintén a házasságról – Kerekasztal beszélgetés közismert párokkal

Őszintén a házasságról – Kerekasztal beszélgetés közismert párokkal

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Házasság hete
Budapest – A házasság hetén – immár hagyományként – közismert párok „ülnek egy asztalhoz” az ELTE ÁJK Aula Magnájában, hogy hol megnevettető, hol igazán elgondolkodtató, őszinte és tanulságos beszélgetésre invitálják a hallgatókat a házasság kihívásairól és szépségeiről. 2021-ben a házasság hete arcai Pálúr János orgonaművész és felesége, Pálúr Kornélia, Holló András, a „kerekesszékes tánctanár” és felesége, Makovecz Virág, illetve Révész Szilvia motivációs előadó, a Baptista Szeretetszolgálat korábbi kommunikációs igazgatója és férje, Révész Lajos izgalmas beszélgetését követhettük az online térben. A beszélgetést vezette: Mohay Bence sportriporter. – A felvételt most újra megnézhetik.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!