Ózongenerátort vásárolt a Dél-Balatoni Gárdonyi Géza Evangélikus Általános Iskola

Ózongenerátort vásárolt a Dél-Balatoni Gárdonyi Géza Evangélikus Általános Iskola

Share this content.

Forrás: Dél-Balatoni Gárdonyi Géza Evangélikus Általános Iskola
Szőlősgyörök – A Dél-Balatoni Gárdonyi Géza Evangélikus Általános Iskola örömmel adta hírül Facebook oldalán, hogy lehetőségük volt két ózongenerátort vásárolni. Mint ismeretes, az ózongenerátor egy olyan eszköz, amely ózont bocsát ki a környezetbe ózonlap segítségével, így gátolva meg a különböző baktériumok terjedését.

„Jelenleg nincs olyan kórokozó, amely ellen tudna állni az ózon fertőtlenítő hatásának, és előnye, hogy mivel vegyszer nélküli fertőtlenítésről van szó, a kezelést követően a felületeken semmilyen káros anyag nem marad. Ózongenerátoros fertőtlenítést alkalmaznak például a hazai mentőautókban, a fővárosi tömegközlekedési eszközökön is. Ezek segítségével mi is alaposabban tudjuk fertőtleníteni tantermeinket, és biztonságosabbá tudjuk tenni az oktatást” írták.

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!