Tudományos pályázati felhívás

Tudományos pályázati felhívás

Share this content.

Szöveg: evangelikus.hu
Budapest – A Reformáció Emlékbizottság (REB) az előző félévekhez hasonlóan 2016 őszén is meghirdeti tudományos pályázatait.

Három kategóriában lehet majd pályázni, összesen 11 millió forint támogatás elnyerésére. A kutatási támogatásra egyéni pályázatok nyújthatók be 400 ezer forintig; konferenciaszervezésre, illetve könyv- és folyóirat-kiadásra pedig jogi személyek pályázhatnak. 

Mivel a feltételek az előző fordulóhoz képest érdemben nem változnak, a további részletekről a korábbi felhívásokból lehet előzetesen tájékozódni.

A pályázati felhívások várhatóan szeptember elejéig megjelennek a REB honlapján, a benyújtási határidő előreláthatólag 2016. október 1-je lesz.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!