Pályázat az Evangélikus Fejlesztési Iroda intézményvezetői munkakörének betöltésére

Pályázat az Evangélikus Fejlesztési Iroda intézményvezetői munkakörének betöltésére

Share this content.

Forrás: MEE OI
Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Presbitériuma pályázatot hirdet az egyház fenntartásában működő országos intézmény, az Evangélikus Fejlesztési Iroda (EFI) (1085 Budapest, Üllői út 24.) intézményvezetői munkakörének betöltésére.

Az EFI feladatai:

I. A MEE fejlesztési projektjeinek operatív előkészítése, megvalósítása, nyomon követése, ellenőrzése, fenntartása. Kapcsolódó forráskeresés és -teremtés. Minta- és kiemelt projektkör feltételrendszerének kidolgozása.

II. A MEE által fenntartott intézmények és a gyülekezetek fejlesztési stratégiájához kapcsolódó szakmai szolgáltatás/mentorálás/tanácsadás, szervezetfejlesztés, fejlesztési projektek generálása, menedzsment feladatainak támogatása és/vagy ellátása.  

III. A MEE intézményei részére gazdasági és jogi operatív segítségnyújtás pályázati és fejlesztési területen, a gyülekezetek számára gazdálkodási és jogi operatív segítségnyújtás. 

IV. A MEE ingatlangazdálkodásának szakmai támogatása, az ingatlangazdálkodási stratégia és eljárásrend kialakítása. Az intézmények és gyülekezetek számára történő kapcsolódó szakmai szolgáltatás, tanácsadás (ingatlangazdálkodás, létesítményüzemeltetés, beruházástámogatás/-bonyolítás). 

V. Képzés, oktatás a fenti szakterületekhez kapcsolódóan. 

VI. Külső szakmai szolgáltatók, potenciális beszállítók, alvállalkozók minősítési rendszerének kidolgozása, referencialista összeállítása.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

a) a pályázati feltételekben előírtak teljesüléséről szóló igazolást, 

b) a pályázó önéletrajzát és részletes szakmai életrajzát és

c) az intézmény vezetésére vonatkozó szakmai programot és a szakmai helyzetelemzésre épülő munkatervet, az intézmény működtetésére vonatkozó gazdasági, üzleti tervet.

További elvárások:

a) a felsorolt feladatokkal kapcsolatos gyakorlati tapasztalat,

b) korábbi munkáinak referenciaként való bemutatása.

A pályázatnál előnyt jelent az egyházi területen szerzett vezetői tapasztalat.

Az intézményvezető bérezése megegyezés szerint. 

Az intézményvezetői megbízás 2018. július 1-től 5 éves időtartamig, 2023. június 31-ig tart, 3 hónapos próbaidővel.

A pályázatokat 2018. június 12-ig kell benyújtani a MEE Országos Irodája (1085 Budapest, Üllői út 24.) címén, a borítékon kérjük feltüntetni az „EFI” jeligét.

A pályázat iránt érdeklődők a pályázat elkészítéséhez szükséges tájékoztatást az orszagos@lutheran.hu címen keresztül kaphatják meg, az intézmény munkájába való esetlegesen szükséges betekintésre előzetes egyeztetést követően kerül sor.

A pályázati eljárás szabályairól az egyház intézményeiről szóló 2005. évi VIII. zsinati törvény 16-17. § és 75/A. §-ai rendelkeznek.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!