Pályázni lehet intinkciós kehely beszerzésére

Pályázni lehet intinkciós kehely beszerzésére

Share this content.

Forrás: Gyülekezeti és Missziói Osztály
Budapest – A Gyülekezeti és Missziói Osztály az elhúzódó járványhelyzetre való tekintettel pályázatot hirdet a gyülekezeteknek a mellékelt képen látható úgynevezett intinkciós kehely beszerzésére (a kelyhet és az ostyatartót egyesíti, és bemártásos osztást tesz lehetővé).

A Gyülekezeti és Missziói Osztály az elhúzódó járványhelyzetre való tekintettel pályázatot hirdet a gyülekezeteknek a mellékelt képen látható úgynevezett Intinkciós kehely beszerzésére (a kelyhet és az ostyatartót egyesíti, és bemártásos osztást tesz lehetővé).

A későbbiekben – anyagi forrásaink függvényében – tervezzük az úrvacsoraosztás egyéb módjaihoz szükséges eszközök felkínálását is pályázat keretében.

Egy korábbi pályázat maradványaként korlátozott számban tudunk még kórházi (betegágyi) hordozható úrvacsorakészletet is biztosítani.

Mindkét tárgy   együtt vagy külön is – igényelhető az alábbi linken: Pályázat intinkciós kehelyre - KATT IDE!

Csak a megadott linken beérkező pályázatokat tudjuk befogadni!

A pályázatok beérkezési határideje: 2020. december 10., csütörtök 10:00.

Szeretettel: a Gyülekezeti és Missziói Osztály munkatársai

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!