Pályázat iskolalelkészi állásra

Pályázat iskolalelkészi állásra

Share this content.

Forrás: MEE OI NOO
Miskolc – Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2018. szeptember 1-től betöltendő miskolci iskolalelkészi állásra.

Azoknak a lelkészeknek a jelentkezését várjuk, akik a törvényben előírt feltételeknek megfelelnek, és vállalják a diákok és tanárok lelkigondozását, tanítását, a rendszeres igehirdetési szolgálatot és a színes iskolalelkészi munkát.

Az iskolalelkészi javadalmazás szabályos bértábla szerint történik. A státusz leírása – tevékenységek, juttatások, lakhatással kapcsolatos információk – a nevelési és oktatási osztályon megtekinthető. 

Miskolc, mely önmagában is nagyon szép, hangulatos, fejlődő nagyváros, nagyon jó iskolai együttműködést kínál a pályázó lelkésznek. 

A pályázatokat a MEE Nevelési és Oktatási Osztályára (1085 Budapest, Üllői út 24.) kell eljuttatni. 

Beérkezési határidő: 2018. május 15.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!