Pályázat iskolalelkészi állásra – Nyíregyházán

Pályázat iskolalelkészi állásra – Nyíregyházán

Share this content.

Forrás: MEE OI Noo
Budapest – Nyíregyháza – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Iroda Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet 2017. augusztus 15-től a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnáziumban betöltendő iskolalelkészi állásra.

Azoknak a lelkészeknek a jelentkezését várjuk, akik a törvényben előírt feltételeknek megfelelnek és vállalják a diákok és tanárok lelki gondozását, tanítását, vállalják a rendszeres igehirdetési szolgálatot és a színes iskolalelkészi munkát.

Az iskolalelkészi javadalmazás szabályos bértábla szerint történik. A státusz leírása – tevékenységek, juttatások, lakhatással kapcsolatos információk – a Nevelési és Oktatási Osztályon megtekinthető. 

A pályázat sajátossága, hogy a Túróczy Zoltán Evangélikus Óvoda és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola lelkészi állásának megüresedése miatt jó lehetőséget biztosít lelkészházaspár számára is. Természetesen az iskolalelkészi állás ettől függetlenül is betölthető.

A pályázatokat a MEE Nevelési és Oktatási Osztályára (1085 Budapest, Üllői út 24.) kell eljuttatni. 

Beérkezési határidő: 2017. július 10.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!