AJÁNLÓ: Péntekre boldog család

AJÁNLÓ: Péntekre boldog család

Share this content.

Forrás: Harmat Kiadó
Budapest – A Harmat Kiadónál jelent meg Kevin Leman Péntekre boldog család. Családi csapatépítés 5 napban című könyve.

A pszichológus szerző a rá jellemző gyakorlatias megközelítéssel, sok történettel és humorral ad támpontokat a jól működő családi „csapat” kialakításához, úgymint a kommunikáció jelentősége a pozitív családi légkör megteremtésében; a helyes egyensúly az időbeosztás, az elfoglaltságok és a prioritások terén; a családi értékrend jelentősége; a házasság ápolása és a szülői szerepek összehangolása; a fegyelmezés kérdése és a problémás viselkedés kezelése; és az egymás megbecsülésén alapuló családi kötődés elmélyítése.

Leman külön fejezetet szentel a családi élettel kapcsolatos legégetőbb kérdéseknek, amelyeket olvasói és hallgatói rendszeresen feltesznek, és bónuszként bemutatja a születési sorsrend elméletét.

Kapható az Evangélikus könyvesboltban (1085 Budapest, Üllői út 24., telefon: 1/411-0385, e-mail: kiado@lutheran.hu, nyitva hétfőtől péntekig 9.00 és 17.00 között).

A könyv a kiadónál itt rendelhető meg.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!