Benczúr László a Príma Primissima-díj jelöltjei között szerepel

Benczúr László a Príma Primissima-díj jelöltjei között szerepel

Share this content.

Forrás: primaprimissima.hu
Budapest – 2015. szeptember 30. 00.00-tól egészen 2015. december 3. 8.00-iglehet szavazni a 2015. évi Prima Primissima díj tíz kategóriájának harminc jelöltjére, akik közül a közönség által legtöbb szavazatot kapott Prima a Demján Sándor által felajánlott 15 millió forinttal járó Közönségdíjban részesühet. A jelöltek között található Benczúr László építész, korábbi Északi Evangélikus Egyházkerületi felügyelő is.

Szavazni SMS-ben, a díjazni kívánt jelölt kódjának elküldésével lehet. Az SMS szavazatokat az alábbi telefonszámra várják: +36 70/ 70 77 000

Az SMS szavazat alapdíjas. Egy szavazó többször is küldhet SMS-t, ugyanarról a telefonszámról azonban csak óránként egy szavazat küldhető. Egy telefonszámról bármennyi szavazat leadható, azonban a sorsoláson 1 (egyszer) jogosult részt venni az adott telefonszám. Kérjük, hogy az SMS szövegében kizárólag a kiválasztott kódszám szerepeljen.

Benczúr László a 16. sorszámmal szerepel a játékban. Támogassuk építész urat!

További részleteket itt olvashatnak.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!