Programpályázat – reformáció500

Programpályázat – reformáció500

Share this content.

Forrás: Magyarországi Evangélikus Egyház Reformációi Emlékbizottsága
Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Reformációi Emlékbizottsága pályázatot hirdet evangélikus egyházközségek és evangélikus fenntartású iskolák számára reformációi tematikájú hazai és határon túli programok támogatására.

Az elnyerhető összeg 50 000 – 200 000 Ft / pályázó. Önrész biztosítása nem szükséges. A program megvalósulásának dátuma 2017. január 1. – december 31.

A beadott pályázat formai feltételei:

  • Rövid projektleírás, max. 3000 leütés
  • Költségvetési terv max. 1 oldalban

A pályázatokat elektronikus formában kérjük beküldeni az emlékbizottság címére: Pap Kinga Marjatta kinga.pap@lutheran.hu A levél tárgya: programpályázat, a benyújtási határidő: 2016. november 10. A pályázatokat a MEE Reformációi Emlékbizottsága bírálja el.

Az elbírálás szempontjai:

  • a reformációi évfordulóhoz való szerves kapcsolódás
  • közösségformálás, az egyház megújulásának munkálása
  • újszerűség, eredetiség

Az elnyert összeget a Magyarországi Evangélikus Egyház támogatásként fizeti ki a díjazott egyházközségek és intézmények számára. A pályázati cél megvalósulását és a ráfordított összeget részletesen dokumentáló beszámoló beérkezésének időpontja a program megvalósulását követő 90. naptári nap.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!