Reformáció Gombán

Reformáció Gombán

Share this content.

Forrás: benyekavagyul.blogspot.hu
Gomba – A gombai református templomba volt hivatalos 2016. október 31-én este a Bénye–Káva Evangélikus gyülekezet és minden hívő testvér, akik a reformáció 499. évfordulóját ünnepelhették együtt. Az ünnepi szertartáson Ács Mihály gombai lelkész fogadta a vendégeket, Buday Zsolt bényei és kávai lelkész olvasott igét a gyülekezetnek, valamint Széll Bulcsú nyugalmazott lelkész hirdette az igét.

Az eseményt a Gombai Református Egyházközség énekkarának szolgálata nyitotta meg, majd a bényeiek Matána énekkara zárta. A templomi együttlét után a gombai hívek az általános iskolába várták szeretetvendégségbe a megjelent testvéreket, ahol jóízű ételek, italok és beszélgetések vártak mindenkire. 

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!