Keresztény, kreatív és ötletes – Mi az? Reformátorok az otthonodban!

Keresztény, kreatív és ötletes – Mi az? Reformátorok az otthonodban!

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu, szöveg: Isó M. Emese. Fotó: Facebook.com/PleasantlyCrafted
Az Egyesült Államokban élő Samantha Bender, a Pleasantly Crafted evangélikus művészeti, kézműves és dizájnajándékokat gyártó vállalkozás egyik tulajdonosa különleges meglepetést készített gyermekeinek a reformáció hónapja alkalmából, amelyet aztán közkinccsé tett: a játszva tanulást segítő színező ingyenesen letölthető és szabadon továbbgondolható. Mutatjuk!

Samantha Bender és férje, John közösen működtetik webáruházukat, ahol az általuk készített művészeti alkotásokat teszik elérhetővé. Portékáik a keresztények örömét fejezik ki, s akárhol is helyezzük el e díszeket: otthon, az iskolában, templomainkban vagy éppen a munkahelyünkön, Isten szeretetére emlékeztethetnek bennünket.

A grafikusnő mostani munkájával nem vállal kevesebbet, mint hogy egy örömteli közös színezést, ragasztást követően megeleveníthetővé teszi az 1517. október 31-én történeteket. Az otthon elkészíthető Luther Mártont, Katharina von Borát, X. Leó pápát, Philipp Melanchthont, V. Károly császárt és Bölcs Frigyest ábrázoló bábuk mellett a wittenbergi Vártemplom kapuja is elkészíthető papírból.

Mit kell tenni? Le kell tölteni a képeket, ki kell színezni a figurákat, körbe kell vágni őket a szaggatott vonalak mentén, majd be kell hajtani a lapokat a szürke vonalakat követve. Kenjük be ragasztóval a szürkével színezett kis papírfülecskéket, és illesszük össze a megfelelő oldalakat. 

A cikk a továbbiakban itt folytatódik.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!