Sikereket értek el angol nyelvből a bobai diákok

Sikereket értek el angol nyelvből a bobai diákok

Share this content.

Forrás: boba.remenyik-iskola.hu
Celldömölk – Boba – A Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium 2020. november 26-án angol nyelvi országismereti versenyt rendezett a környék oktatási intézményei számára, ahová hetedikes és nyolcadikos tanulók jelentkezését várták. A megmérettetés célja az idegennyelvi és országismereti tudás bővítése, valamint a kreatív nyelvhasználat játékos formájú gyakorlása volt.

Eredetileg jelenléti formában tervezték a vetélkedőt, a vírushelyzet miatt azonban kénytelenek voltak azt online lebonyolítani. Kreatív feladatként olyan rajzok elkészítését kérték, melyeket az elmúlt 50 év valamely angol nyelvterületen zajló történelmi, politikai vagy kulturális eseménye ihlette. A verseny második szakaszában pedig egy angol nyelven összeállított földrajzi, politikai és kulturális kérdésekre épülő kérdőívet kellett 30 percen belül kitölteni a diákok által már jól ismert Redmenta felületén.

A Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola és Művészeti Iskola Bobai Tagintézményét 3 hetedik osztályos tanuló képviselte.

Nagy büszkeséggel tudatjuk, hogy Kedves Levente összesítésben az első, Szabó Flóra összesítésben a második, Bogdán Dániel pedig a kvíz fordulóban a harmadik helyet szerezte meg. Felkészítőjük Kupi Miklós szaktanár volt.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!