Egyházi vezetők szólnak a pünkösdi ünnepi sorozat előtt a hallgatókhoz a Sola Rádió műsoraiban

Egyházi vezetők szólnak a pünkösdi ünnepi sorozat előtt a hallgatókhoz a Sola Rádió műsoraiban

Share this content.

Forrás: MTI
Budapest – Korábbi és jelenlegi egyházi vezetők szólítják meg a hallgatókat a Sola Rádió jövő heti műsoraiban a pünkösdi ünnepi sorozat előtt – közölte a rádiót működtető Fontana Média Kft. vasárnap az MTI-vel.

A jövő héten, a hétfőtől péntekig minden nap délelőtt 11 órakor kezdődő műsorokban megemlékeznek a kereszténység létrejöttének történeleméről, és megfogalmazzák a Bibliában olvasható történetek hitbéli üzenetét.

Az adásokban hétfőn Szebik Imre nyugalmazott evangélikus püspök, kedden Márkus Mihály nyugalmazott református püspök, szerdán Újvári Ferenc, a Baptista Budapesti Misszió Kerület elnöke, csütörtökön Mészáros Kálmán, a baptista egyház korábbi elnöke, pénteken pedig Csernák István, a metodista egyház korábbi szuperintendense lesz hallható.

A műsor a pünkösd előtti héten az aktuális egyházvezetők üzeneteivel folytatódik majd – közölték.

Címkék: pünkösd - ünnep - Sola Rádió -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!