Soproni tanévnyitók iskolalelkész-iktatásokkal: Az Eötvösben beiktatták Hegedűs Attila iskolalelkészt

Soproni tanévnyitók iskolalelkész-iktatásokkal: Az Eötvösben beiktatták Hegedűs Attila iskolalelkészt

Share this content.

Szöveg: Mesterházy Balázs, fotó: Kóczán Krisztián
Sopron – Az Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskola Veni Sancte istentiszteletén beiktatták hivatalába Hegedűs Attilát, a már egy éve az iskolában szolgáló iskolalelkészt.

Az iktatás szolgálatát – Szemerei püspök úr sajnálatos betegsége miatt – Kendeh György nyugdíjas lelkész végezte, aki az iskolához kötődő Az Evangélikus Egészségügyi Képzésért Alapítvány kuratóriumi elnöke, és egyben Hegedűs Attila apósa. 1Tim 4,13 alapján hirdette Isten igéjét, majd az egyéni igét mondó és Confirmát éneklő lelkésztestvérek adtak személyes áldást.

Beköszönő igehirdetésében Hegedűs Attila pedig személyesen szólt Lk 17,20-21 kapcsán arról a jézusi mondatról, hogy „Isten országa közöttetek van”.

A mellékletben elolvasható az igehirdetés.

Csatolt állományok: HA_beiktatásEötvös140831.doc -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!