Sor kerül Tóth Károly doktori értekezésének nyilvános megvitatására

Sor kerül Tóth Károly doktori értekezésének nyilvános megvitatására

Share this content.

Szöveg: EHE
Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghív minden érdeklődőt Tóth Károly Teológiai élet magyarországi evangélikus teológiai folyóiratokban az 1940-es években című doktori értekezésének nyilvános megvitatására 2021. március 3-án, szerdán, 11.00 órakor az Evangélikus Hittudományi Egyetem (1141-Budapest, Rózsavölgyi köz 3.) 10-es számú tantermébe.

A disszertáció és a tézisfüzet megtalálható a Doktori Iskola honlapján, a Disszertációk menüpont alatt.

A járványügyi helyzet miatt a nyilvános védésre előzetes regisztráció szükséges, személyesen maximum 20 főig tudjuk fogadni az érdeklődőket.

Az eseményhez online is be lehet csatlakozni. Kérjük, hogy az érdeklődők legkésőbb február 26. (péntek) 12:00-ig jelezzék részvételi szándékukat a di.teol@lutheran.hu címen, jelezve, hogy online csatlakozással vagy személyesen szeretnének részt venni a védésen.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!