Sok ballagó diákunk vette komolyan Srí Lanka támogatását

Sok ballagó diákunk vette komolyan Srí Lanka támogatását

Share this content.

Szöveg: Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, fotó: AFP
Budapest – „A szolidaritási akció keretében ezer ballagó diák viselte az „I Help Srí Lanka” kitűzőt az evangélikus gimnáziumok ballagásain, az ajándékra szánt pénzekből pedig 511 220 forint adomány gyűlt össze” – tudta meg szerkesztőségünk Gáncs Kristóftól, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs vezetőjétől.

„A Magyarországi Evangélikus Egyház elnöksége által indított felhívás a diákok mellett sokakat adakozásra inspirált, így a május végi zárás alapján összességében 1 368 706 forint támogatást tudunk nyújtani Srí Lankának” – tájékoztatott Gáncs Kristóf. A Segélyszervezet felvette a kapcsolatot a helyi partnerekkel és ezen a héten intézik az összeg átutalását.

Képünkön: Egy héttel a támadás után hívők imádkoznak az utcán.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!