Szekszárdi konfisok jártak Balatonszárszón

Szekszárdi konfisok jártak Balatonszárszón

Share this content.

Szöveg és fotó: Wagner Gyula
Balatonszárszó – Az elmúlt hétvégén Sefcsik Zoltán lelkész vezetésével tizenkét szekszárdi, konfirmációra készülő kisdiák érkezett Balatonszárszóra. A gyermekeket néhány szülő is elkísérte. A kétnapos program során a komoly tanulás mellett játékos feladatok is voltak közösség építő együttlétekkel.

Nem maradt el a komoly állóképességet igénylő kalandparki túra sem. A gyermekek nagy része a felnőtt pályát teljesítette.

A szekszárdi csoporttal egy időben a monori gyülekezet családi hétvégéje volt a központban. Mindannyian örültünk az itteni találkozásnak.

Vasárnap délelőtt Sántha József monori és Sefcsik Zoltán szekszárdi lelkész szolgálata mellett közös istentiszteleten vettek részt a két gyülekezet tagjai.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!