Szélrózsa találkozó: Már több mint 700-an regisztráltak

Szélrózsa találkozó: Már több mint 700-an regisztráltak

Share this content.

Forrás: szelrozsatalalkozo.hu
Budapest – Bük – Az elmúlt hetekben felgyorsult a Szélrózsára regisztrálók száma, így örömmel adjuk hírül, hogy már 700-an regisztráltak a büki találkozóra. Különösen is boldogok vagyunk, hogy nemcsak nagyvárosokból, de kis falvakból, szórványgyülekezetekből is nagy számú regisztrálót fogadhatunk. Nagyon fontos értéke a Szélrózsának, hogy a találkozó által megélhetjük az evangélikusságban rejlő erőt. Ezt kínáljuk az idei évben is nektek, legyetek bármely gyülekezet tagjai – írták a SzélrózsaTalálkozó.hu oldalon.

Szeretnénk elmesélni nektek azt is, hogy a hétszáz eddigi regisztráló közül közel kétszázan a középiskolás generáció tagjai. Sok munkánk, rengeteg beszélgetés és roadshow van mögöttünk. Végigjártuk az összes evangélikus gimnáziumot az országban, így nagyon fontos visszajelzés számunkra ez a kiugróan magas létszám.

Természetesen sosem feledkezünk el a házaspárokról és a családokról sem. Nagy örömünk, hogy már húsz tipegő is regisztrált a büki Szélrózsára! A Szélrózsa-ovi és a baba-mama programok várnak titeket is. Részletek az alábbi linken: https://szelrozsatalalkozo.hu/programs.php?ma=68 

Végül azt kívánjuk, találkozzunk a 2018. július 25–29-ig tartó rendezvényünkön! Regisztráljatok, hívogassatok másokat is, jelentkezzetek sportprogramjainkra, nézzétek Facebook-oldalunkat, és ámuljatok el, milyen sokszínű és MÉGIS mennyire igeközpontú találkozó lesz a 2018-as találkozó!

Jézus neked is mondja: „Evezz a mélyre!”
Van bátorságod?

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!