Egészen év végéig várják a hívásokat az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalán

Egészen év végéig várják a hívásokat az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalán

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu
Budapest – December 31-ig még öt napon keresztül hívható az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonala. Az advent első vasárnapján indult szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtés céljait hívásonként 250 forinttal lehet támogatni.

Az Ökumenikus Segélyszervezet az elmúlt heteket is jellemző nagyszabású ünnepi segélyakciókon túl, a hétköznapokban is évente családok tízezreinek nyújt kézzelfogható segítséget élelmiszer, ruha vagy éppen tanszerek formájában, átmeneti otthonainkban családok százainak biztosít lakhatást és átfogó támogatást a továbblépéshez. És ami talán a legelőremutatóbb: az esélyteremtés, a valódi kitörési pontok a szegénységből: hogy a felnőtteknek kínáljon esélyt a felzárkózásra, a gyermekeknek segítsen a szegénység okozta hátrányaik leküzdésében. Egy-egy családdal a Segélyszervezet munkatársai akár éveken át foglalkoznak, annak érdekében, hogy önállóan, külső segítség nélkül boldoguljanak. A 1353-asszám tárcsázásával hívásonként 250 forinttal lehet hozzájárulni az „Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak és Esélyt az esélyteleneknek!” mottóval meghirdetett pénzadománygyűjtéshez. Az ország legnagyobb ünnepi összefogásának részleteiről a www.segelyszervezet.hu oldalon lehet többet olvasni.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!