Szíverősítő – Megjelent a digitális imádságos füzet

Szíverősítő – Megjelent a digitális imádságos füzet

Share this content.

Gyülekezeti és Missziói Osztály / evangelikus.hu
Húsz perc szíverősítő – Az otthon végezhető egyéni imádság gyakorlata címmel adta ki a Gyülekezeti és Missziói Osztály azt a nyomtatott és online kiadványt, amely az egyéni elcsendesedést, Istenre és másokra figyelést segíti. A kiadvány célja, hogy a külső korlátozások által okozott bezártságban Isten jelenlétéből tudjunk erőt meríteni és nyitott szívvel tudjunk a világra tekinteni.

„Ezzel a kis kiadvánnyal szeretnénk segítséget nyújtani járványveszély vagy bármilyen más okból tartósan fennálló korlátozások idején az egyéni imaélet, istenkapcsolat elmélyítéséhez. Szánjon naponta mindössze húsz percet a következő gyakorlatok elvégzésére.” – olvasható a Gyülekezeti és Missziói Osztály szerkesztésében megjelent füzet elején.

Németh Zoltán evangélikus lelkész, osztályvezető elmondta, hogy a járványügyi intézkedéseket figyelembe véve az olvasók számára egy olyan kiadvány közreadásával kívánják a megváltozott körülményeket enyhíteni, amely az otthoni elszigeteltséget oldani tudja és a kétségek helyett az imádságot állítja a mindennapok középpontjába. Így a 16 oldalas kiadvány az elmélyedés, Istenre és környezetünkre figyelés útjára hívja az olvasót. A Gyülekezeti és Missziói Osztály a kiadvány nyomtatott változatát a lelkészi hivatalok megrendelései alapján a gyülekezeteknek küldi ki, onnan jut el a gyülekezetek tagjaihoz.

A Húsz perc szíverősítő – Az otthon végezhető egyéni imádság gyakorlata című kiadvány digitális változata itt érhető el:

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!