Megújult könyvborítóval kapható a szlovák evangélikus énekeskönyv

Megújult könyvborítóval kapható a szlovák evangélikus énekeskönyv

Share this content.

Forrás: beol.hu, szöveg: N.-L. V.
Békéscsaba – Újra kapható a Csabensis, a Munkácsy Mihály Múzeum nagy sikerű 2017-es évkönyve – jelentették be a kötet kiadói 2018. február 12-én, hétfő délután a Békéscsabai Evangélikus Egyházközség gyülekezeti termében.

A Munkácsy Mihály Múzeum és a Békéscsabai Evangélikus Egyházközség közös, szlovák evangélikus énekeskönyv formájú, különleges kötetének második kiadása új, exkluzív könyvborítóval jelent meg. Ando György, a múzeum igazgatója elmondta, a nagy érdeklődésre való tekintettel nyomtatták újra a Csabensist, ugyanis három nap alatt elfogyott a város vallási, kulturális, művészeti és népéletének legfontosabb momentumait tartalmazó könyv első kiadásának ezer példánya.

Az igazgató azt is hozzátette: erre a múzeum történetében mindeddig még soha nem volt példa. A töretlen és rendkívüli népszerűségnek örvendő második kiadás a múzeum igazgatóságán, vagyis a Csabagyöngye Kulturális Központban, továbbá a békéscsabai Tourinform irodában vásárolható meg.

 

Hivatkozások: A behir.hu híre VIDEÓVAL! -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!