Megnyitották a tanévet a a Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Művészeti Iskolában is

Megnyitották a tanévet a a Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Művészeti Iskolában is

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Credo Rádió. Szöveg: Ádám Eszter. Fotó: Ádám Eszter, Ádám Dávid
Szombathely – Szeptember 6-án ünnepi istentisztelet keretében nyílt meg a 2020/21-es tanév a Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Művészeti Iskolában. Idén a járványhelyzetre való tekintettel csak az első osztályos tanulók, szüleik és az intézmény pedagógusai vettek részt a tanévnyitón.

Az ünnepség keretében az új parókus lelkész Menyes Gyula iktatta be intézményi lelkészi szolgálatába Steindl-Papp Judit lelkésznőt. Az alkalmon az új pedagógusok és egy pedagógiai asszisztens is áldásban részesült, valamint négy pedagógus tett esküt hivatására.

Sátory Károly igazgató köszöntötte a diákokat, s ismertette az intézmény új fejlesztési terveit, majd az elsősök átvehették az iskola jelvényét, a tanító nénik és az Evangélikus Nőegylet ajándékait.

A tanévnyitó istentisztelet felvételét az intézmény többi tanulója a saját osztálytermében hallgathatta meg a hétfőn.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!