Táboroztass a KÖSZI-vel! – Önkénteseket keresnek

Táboroztass a KÖSZI-vel! – Önkénteseket keresnek

Share this content.

Forrás: KÖSZI
Budapest – Önkénteseket keresnek a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület (KÖSZI) 2019. évi nyári gyerek- és ifjúsági táboraiba. Az alábbiakban az ezzel kapcsolatos felhívásukat olvashatják.

Kedves Barátunk!

Szeretnél egy nagyon jó, keresztény társaságba bekerülni, és közben élményt adni? Szeretnél gyerekeket, kamaszokat táboroztatni? Érdekel, hogyan kell tábort szervezni? Érdekel az önkéntesség? Esetleg tudsz gitározni és ezzel jó hangulatot teremteni?

Ha a fenti kérdések közül legalább egyre igen a válaszod, akkor a KÖSZI Napvető táboraiban van a legjobb hely számodra. Kipróbálhatod magad a programszervezés, a közösségépítés vagy akár a csapatvezetés területén is, és azzal foglalkozhatsz, amit valóban szeretsz. Mindezt egy evangélikus, katolikus és református fiatalokból álló, megtartó és befogadó közösségben teheted.

Táborainkról és időpontjaikról bővebb információt a http://koszi.net/onkenteseket_keresunk/ oldalon találsz.

Ha felkeltettük érdeklődésed, jelentkezz 2019. február 28-ig a fenti linken, és felvesszük veled a kapcsolatot.

Kapcsolat: Szalai Nóra
Telefon:
+36-30/791-8664
E-mail:
koszi@koszi.net
Facebook: https://www.facebook.com/keresztenyonkentesek/

Várunk szeretettel:
a KÖSZI táborszervező csapata

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!