Tájékoztató a Gyülekezeti és Missziói Osztály által szervezett tavaszi és nyári programokról

Tájékoztató a Gyülekezeti és Missziói Osztály által szervezett tavaszi és nyári programokról

Share this content.

Forrás: Gyülekezeti és Missziói Osztály
A Gyülekezeti és Missziói Osztály tájékoztatója az osztály által szervezett tavaszi és nyári országos evangélikus programokról

Kedves Testvérek!
A Gyülekezeti és Missziói Osztály által szervezett programok, illetve rendezvények ügyében a következő tájékoztatást közöljük:

Március–április–május hónapokban semmilyen program, illetve rendezvény megtartására nem kerül sor: TERMESZ-hétvége, gyülekezetimunkatárs-képzés, ovis olimpia, bábképzés, a hittanverseny megyei fordulója és országos hittanverseny.

A nyári programok megvalósulása (a különböző táborok, a Szélrózsa találkozó) egyelőre kérdéses, április közepén várható döntés a megrendezésükről.

Egyes nyári programokra már lehet jelentkezni, ugyanakkor tisztelettel kérjük, hogy a korábban meghirdetett határidők ellenére a részvételi díjat senki ne fizesse be! (A családos tábor és a Szélrózsa jelentkezési felülete még nem elérhető.)

Jelenleg azon dolgozunk, hogy az elmaradó programok kapcsán felszabaduló anyagi és emberi kapacitást a segítségnyújtás terén hogyan tudjuk hasznosítani. Áprilisban szeretnénk ennek eredményét is közzétenni.

Erős vár a mi Istenünk!

Grendorf-Balogh Melinda – Gyermek- és Ifjúsági Bizottság elnök
Németh Zoltán – Gyülekezeti és Missziói Osztály osztályvezető

Budapest, 2020. március 18.

A levél INNEN tölthető le.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!