Tanévnyitók után előadás is volt Dunaújvárosban

Tanévnyitók után előadás is volt Dunaújvárosban

Share this content.

Szöveg és fotó: Stermeczki András
Dunaújváros – Az elmúlt hétvégén Kisapostagon és Dunaújvárosban is tanévnyitó istentiszteletek voltak, ahol a hittanosok kézhez kaphatták színes és színvonalas hittankönyveiket. Lelkészük, Stermeczki András nagy bánatára azonban sajnos sok maradt a templom oltárkorlátján, mert voltak, akik kényelmi okokból inkább a lelkészre bízták a cipekedést, és nem maguk vitték el a hittanórára a könyvet.

Csütörtökön (szeptember 14-én) már a Pentele Szakrális Szabadegyetem tanévnyitójára is sor került, Molnár József előadásával. 

A hétvégén, szombaton délután pedig a Láthatatlan színház tárlata nyílik meg az evangélikus templom gyülekezeti termében, mely 3 és 6 óra között bejelentkezéssel lesz látogatható. 

Címkék: Dunaújváros - Kisapostag -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!