Tanúim lesztek

Tanúim lesztek

Share this content.

Forrás: Evangélikus Missziói Központ
Budapest – Az Evangélikus Missziói Központ és a Magyar Evangélikus Rádiómisszió közelmúltban kiadott könyve a megelőző tizenhat évben a Misszió és a Híd magazinban közölt interjúkból és tanúságtételekből közöl válogatást, Gáncs Péter előszavával.

„Az igazi „riporter”, „interjúkészítő az Isten. A beszélgetést ő kezdeményezi. Ilyen kérdései vannak: hol vagy, hol a testvéred, mi van veled, honnan jössz és hová mégy, mit csinálsz itt, akarsz-e meggyógyulni, szeretsz-e engem? Milyen jó, hogy minket kereső és megtaláló, beszélgető Istenünk van. Azért kérdez, mert érdekli a válaszunk és szeret minket. A kötetben olvasható interjúés tanúságtételek ennek a beszélgetéssorozatnak részei. Nem dialógusok, hanem trialógusok. Hisszük, tapasztaljuk, hogy a stúdióban, a hangfelvevő készülék előtt, a szószéken, konferenciákon, bárhol vele beszélgethetünk, éső mivelünk.”

Szeverényi János

Ár: 2000 Ft

Megrendelhető: evmis@lutheran.hu

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!