Ificafé

Morgen Funk – Mik is voltak azok a Jubál fesztiválok? – 4. rész

Az evangelikus.hu oldalán a Zákeus Média Centrum régi, archív videofilmjeinek segítségével szeretnénk feleleveníteni az 1990-es és 2000-es években Gödöllőn zajlott Jubál fesztiválok hangulatát. Negyedik részünkben a 2004-es gödöllői Jubál fesztivál fellépői közül a Morgen Funk zenekar koncertjét láthatják.

Large Room – Mik is voltak azok a Jubál fesztiválok? – 3. rész

Az evangelikus.hu oldalán a Zákeus Média Centrum régi, archív videofilmjeinek segítségével szeretnénk feleleveníteni az 1990-es és 2000-es években Gödöllőn zajlott Jubál fesztiválok hangulatát. Harmadik részünkben a 2004-es gödöllői Jubál fesztivál fellépői közül a Large Room zenekar koncertjét láthatják.

Életmentők – Mik is voltak azok a Jubál fesztiválok? – 2. rész

Az evangelikus.hu oldalán a Zákeus Média Centrum régi, archív videofilmjeinek segítségével szeretnénk feleleveníteni az 1990-es és 2000-es években Gödöllőn zajlott Jubál fesztiválok hangulatát. Második részünkben a 2003-as gödöllői Jubál fesztivából adunk ízelítőt, az Életmentők című formáció koncertjét láthatják.

Nagy az Úr és igen dicséretes – Mik is voltak azok a Jubál fesztiválok? – 1. rész

Az evangelikus.hu oldalán a Zákeus Média Centrum régi, archív videofilmjeinek segítségével szeretnénk feleleveníteni az 1990-es és 2000-es években Gödöllőn zajlott Jubál fesztiválok hangulatát. Elsőként az 1993-as gödöllői Jubál fesztivát mutatjuk be.

Ificafé lemezbemutató: Emlékezés régiekre – Frissítve! Újabb videók!

Budapest – A pesterzsébeti evangélikus gyülekezet Ificafé sorozatán, 2013. február 9-én evangélikus énekszerzők lemezbemutatóját tartották. A Magyarországi Evangélikus Egyház gitáros énekeinek, együtteseinek történetével ismerkedhettek meg az érdeklődők a gyülekezeti nagyteremben dr. Varga Gyöngyi, Bakay Péter, Győri Gábor, Koczor Tamás, Huszák Zsolt és Bence Imre segítségével. Többrészes sorozat. Naponta frissítjük! Videó: Szisz Nóra, Tóth Péter, Győri András Timótheus
Feliratkozás RSS - Ificafé csatornájára