Surd

Számítógépeket ad ajándékba Surd önkormányzata

Surd – Kanász János polgármester elmondta, a helyi IKSZT korábban használt és most feleslegessé vált asztali számítógépeit a térség informatikus végzettségű evangélikus lelkésze, Veres József nézte át műszaki és üzembiztonsági szempontból, illetve végezte el rajtuk a szükséges javításokat.

Lélekharangra gyűjtenek Liszón, Surdon és Nemespátrón

Liszó – Surd – Nemespátró – Lélekharangra gyűjtenek Liszón, Surdon és Nemespátrón is. A közösségek felekezeti hovatartozás nélkül összefogtak, a körzet új evangélikus lelkésze pedig felkarolta a kezdeményezést.

Veres József evangélikus lelkész Zalában lelt új otthonra

Surd – Mindig érdekelt maga az ember, hogy kiben mi rejlik. Az a dolgom, hogy beszélgessek velük, és megmutassam nekik, hogy bármilyen élethelyzetben, mindig van remény – vallja Veres József evangélikus lelkész, akit a közelmúltban neveztek ki három település gyülekezetének élére.

A találkozás helye – Megújult a surdi templom

Surd – Kívül-belül megszépült templomáért adott hálát 2013. november 23-án, szombaton délután a surdi gyülekezet. A családias hangulatú ünnepi alkalmon Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Egyházkerület püspöke hirdette Isten igéjét. A liturgiában közreműködött Smidéliusz Zoltán somogy-zalai esperes, Smidéliuszné Drobina Erzsébet helyi lelkész, valamint Deme Dávid nagykanizsai lelkész. Forrás: nyugat.lutheran.hu

Renoválás alatt a surdi evangélikus templom

Surd – Smidéliuszné Dobrina Erzsébet Facebook-oldalán osztotta meg a surdi evangélikus templom 2013. márciusi felújításáról készült képeket.
Feliratkozás RSS - Surd csatornájára