intézményvezető

Pályázat az Evangélikus Fejlesztési Iroda intézményvezetői munkakörének betöltésére

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Presbitériuma pályázatot hirdet az egyház fenntartásában működő országos intézmény, az Evangélikus Fejlesztési Iroda (EFI) (1085 Budapest, Üllői út 24.) intézményvezetői munkakörének betöltésére.

Pályázat intézményvezetői állásra

Alberti – Az Alberti Evangélikus Egyházközség Presbitériuma pályázatot hirdet a Káldy Zoltán Evangélikus Szeretetotthon (2730 Albertirsa, Dózsa György u. 7.) intézményvezetői állására.

Intézményvezetői pályázat – Kőszeg

Kőszeg – A Magyarországi Evangélikus Egyház pályázatot ír ki a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium intézményvezetői állására. A részleteket az alábbiakban olvashatják.

Intézményvezetői pályázat a Kék Elefánt Evangélikus Óvoda intézményvezetői munkakörének betöltésére

Pécs – A Pécsi Evangélikus Egyházközség pályázatot hirdet a Kék Elefánt Evangélikus Óvoda intézményvezetői munkakörének betöltésére. A pályázat feltételeit az alábbiakban olvashatják.

Pályázatot írtak ki a Kmety György Evangélikus Általános Iskola és Óvoda intézményvezetői posztjára

Malomsok – A Malomsoki Evangélikus Egyházközség pályázatot hirdet a Kmety György Evangélikus Általános Iskola és Óvoda intézményvezetői beosztás ellátására. A pályázat letölthető a csatolt fájlok közül.

500 év. Szeretet. Szolgálat. – Évkezdő intézményvezetői konferenciát tartott az Evangélikus Diakónia

Budapest – A Sztehlo-gimnázium dísztermében tartotta a jubileumi év első munkaértekezletét a Magyarországi Evangélikus Egyház diakóniai szolgálata.

„A valódi ünnep: az idő és az öröklét érintkezése.” – Oktatási intézményvezetők tartottak konferenciát

Balatonszárszó – Pilinszky János fenti idézetével kaphatták kézhez meghívóikat az evangélikus köznevelési intézmények vezetői és iskolalelkészei a Balatonszárszón rendezett őszi szakmai konferenciára.

Pályázat intézményvezetői állásra

Pécs – A Pécsi Evangélikus Egyházközség pályázatot hirdet a Kék Elefánt Evangélikus Óvoda intézményvezetői munkakörének betöltésére. A pályázat feltételeit az alábbiakban olvashatják.

A Magyarországi Evangélikus Egyház pályázatot hirdet a nyíregyházi Luther Márton Kollégium intézményvezetői állására

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház pályázatot hirdet a nyíregyházi Luther Márton Kollégium intézményvezetői állására. Az alábbiakban olvashatóak a feltételek.

Intézményvezetői pályázatokat hirdetett meg a Magyarországi Evangélikus Egyház

Az alábbiakban a Magyarországi Evangélikus Egyház által a Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskolában illetve a Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola, Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégiumban meghirdetett intézményvezetői pályázatokat olvashatják.

Oldalak

Feliratkozás RSS - intézményvezető csatornájára