helyszín

Bejárták a Szélrózsa helyszínét a munkaágvezetők

Gyula – Munkaágvezető hétvégét tartott a Szélrózsa szervező csapata november 8. és 9. között Gyulán, ahol a csapatépítés és az ismerkedés mellett fontos döntések születtek. A résztvevők bejárták a 2020-as találkozó helyszínét is.

Már megvan a 2021-es ökumenikus Kirchentag (Egyházi Napok) elnök asszonya!

Fulda – A Német Szövetségi Bíróság elnök asszonya, Bettina Limperg lesz a harmadik Ökumenikus Egyházi Napok (Kirchentag) evangélikus elnök asszonya. A rendezvényre 2021. május 12. és 16. között kerül sor Frankfurt am Mainban. Az elnökségi gyűlés szombaton erősítette meg Fuldában az elnökség javaslatát.

Kiderült a 2018-as Szélrózsa helyszíne!

Budapest – Bük – A Szélrózsa Ifjúsági Találkozó szervezői egy helyszínbejelentő videót adtak közre, amelyből megtudhatjuk, hol is lesz a következő találkozó.

Soltvadkert, te csodás! – A 2014-es Szélrózsa helyszínének bemutatása

És íme elérkezett a korábbi püspökdesszertes beszámolónkban már beharangozott cikk a helyszínről. Nem szeretnék túlzásokba esni, de nem titkolt szándékom így a tavasz elején, hogy a jövő nyári fesztiválszellemet kicsit megidézzem. 2014. július 23-27, 10. jubileumi Szélrózsa, Vadkerti-tó. Ízlelgessük kicsit a fotókat, a helyi fiatalok véleményét és a színtiszta elfogultságot. Forrás: evangelikus-ifi.blogspot.hu, szöveg: A. B. hídépítő, részben helyi ismeretségű :)
Feliratkozás RSS - helyszín csatornájára