Szücs Gábor

Egybecsengés – Hatékony különbözőség – 11. rész

Pápa– Az EPSZTI honlapjának sorozatát a távolságot találkozásra cserélés jegyében indították és az evangélikus nevelés sokszínűségét, értékgazdagságát hetente egy-egy páros portrén keresztül mutatják be. A legutóbbi, rendhagyó alkalomhoz hasonlóan ezúttal is egyazon intézmény két munkatársát szólították meg. Ami viszont változatlan: most is azokat a pontokat keressük interjúalanyaink között, amelyek hasonlóságról, egybecsengésről árulkodnak. A pápai Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola vezetői remekül kiegészítik egymást: amit az inkább teoretikus beállítottságú igazgató elméletben kitalál, azt pragmatikus helyettese a valóságban is kivitelezi. Szücs Gáborral és Tóth Beátával beszélgettek.

Rendhagyó szülői értekezletet tartottak a pápai evangélikus templomban

Pápa – Rendhagyó szülői értekezletet szervezett a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola a helyi evangélikus templomban. Az esemény meghívott vendége volt Lénárd Sándor, az Eötvös Loránd Tudományegyetem docense, aki Neveljünk együtt jól: család és iskola címmel tartott előadást.

Fontos visszacsatolást kapni az iskolai eredményekről

Pápa – Fontos, hogy a diákok és a szülők is reális visszajelzést kapjanak a tanulmányi előmenetelről – hangsúlyozta Szücs Gábor, a pápai Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola igazgatója a félévi értesítők kiosztása kapcsán.
Feliratkozás RSS - Szücs Gábor csatornájára