TEKI

Menjetek a TEKI-be!

Kőszeg – A TEKI, a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium augusztus 30-ig várja a jelentkezéseket. Kétéves ingyenes képzésein, nappali rendszerű felnőttoktatásban többek között a lovász-, a kertész- és a pincérszakmát lehet elsajátítani. Nyolcadik osztályosok számára szakgimnáziumban közlekedés, logisztika és szállítmányozás szakirányon és vendéglátóipari ágazaton hirdetnek továbbtanulási lehetőséget. A szakközépiskolában pedig a szakácsszakmát lehet kitanulni.

A kőszegi evangélikus középiskolások a templomban emlékeztek a két baleset áldozataira

Kőszeg – Verona 2017. január 20. – Deutschlandsberg 1999. január 24. – Ez a két sor olvasható a „Teki” honlapján. Mert kísérteties a párhuzam. Erről beszélt Rodler Gábor is, a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium igazgatója a hétfő reggeli evangélikus templomi megemlékezésen.

SÉTA – Számolni kell velük

Kőszeg – A kőszegi Evangélikus Mezőgazdasági, Kereskedelmi, Informatikai Szakképző Iskola, azaz a Teki matematikaversenyt rendezett, a verseny résztvevői a város általános iskoláinak 8. osztályos diákjai voltak. Forrás: vaol.hu, szöveg: Varga Dániel
Feliratkozás RSS - TEKI csatornájára