Budapest–Zuglói Evangélikus Egyházközség

Kerti keresztút Zuglóban

Budapest – A Budapest-Zuglói Evangélikus Egyházközség a járványügyi intézkedéseket figyelembe véve különleges kerti keresztutat állított fel.

Hitmélyítő csendesnapot tartottak Zuglóban az Úrvacsora éve jegyében

Budapest – 2020 az Úrvacsora éve egyházunkban. Ennek jegyében, „Ezt cselekedjétek az én emlékezetemre” címmel a zuglói evangélikus templomban hitmélyítő csendesnapot tartottak 2020. február 1-jén.

Egy jeles nap krónikája – Templomszentelési emlékünnep Zuglóban

Budapest – Zugló – Szép hagyományai vannak gyülekezetünkben az ünnepeknek. Olyankor nem csak a templom öltözik ünneplőbe, hanem a lelkek is. Más a liturgia, szebben zeng az ének, s más húrokon pendül a prédikáció.

83. KÖSZI Megálló istentisztelet

Budapest – A Budapest-Zuglói Evangélikus Egyházközség templomában a KÖSZI Napvető mesetábor lezárásaként vehettek részt a gyerekek és fiatalok a 83. KÖSZI Megálló istentiszteleten 2019. július 19-én, amely ezúttal is egy élettel teli, interaktív alkalom volt.

Hogy életetek legyen!

Budapest – „Isten hagyja kiszorítani magát a világból – a keresztre.” Az Evangélikus Hittudományi Egyetem hallgatói idén is a zuglói evangélikus templomban mutatták be először passió-előadásukat, melyet a nagyhét folyamán tizenhét evangélikus gyülekezetben adnak még elő.
Feliratkozás RSS - Budapest–Zuglói Evangélikus Egyházközség csatornájára