Mária Rádió

Ismét jelentkezik a Hallhatóan evangélikus, az evangélikus egyház másfél órás műsora a Mária Rádió hullámhosszán

Budapest – 2021. február 15-én délután fél ötkor jelentkezik a Hallhatóan evangélikus, az evangélikus egyház másfél órás műsora a Mária Rádió hullámhosszán.

A mélységből kiáltott Hozzá, meghallgattatott – Országos szavalóverseny első helyezettje Bondor Boglárka

Szarvas – Budapest – A Mária Rádió szervezésében április 14-én a budapesti Szent Margit Gimnázium patinás épületében tartották a Sanctus Stephanus versmondó verseny országos döntőjét. Iskolánkat Kiss Ágnes az első, Bondor Boglárka a második korcsoportban képviselte. Minden résztvevő két verssel állt színpadra, első körben a kötelező Szent Istvánról szóló versével, második körben pedig egy szabadon választott művel.

Ne a bizonytalan gazdagságban reménykedjetek

Budapest – Dr. Somody Imre üzletemberrel és Szeverényi János evangélikus lelkésszel Dicsőfi Balázs beszélgetett a Mária rádióban. Az elhangzott adás írott változatát adjuk most közre honlapunkon.

Negyvennyolcan jutottak be a Mária Rádió Kárpát-medencei versmondó versenyének döntőjébe – A döntőt a fasori gimnáziumban tartják

Budapest – A Magyarország öt helyszínén és a Délvidéken megtartott regionális középdöntőkből 48 fő jutott be az I. Kárpát-medencei versmondó verseny országos döntőjébe – közölte kedden az MTI-vel a „Quo vadis, Domine?” szavalóversenyt hagyományteremtő szándékkal, a hit évéhez kapcsolódóan meghirdető Mária Rádió. Forrás: MTI
Feliratkozás RSS - Mária Rádió csatornájára