Hajdú-Szabolcsi Evangélikus Egyházmegye

Közös pihenés

Nyíregyháza – A tanévzáró istentiszteletek megtartása után egy kis lélegzetvételhez jutunk. Vége a fakultatív hittanóráknak, a hit- és erkölcstanóráknak, a bibliaóráknak, és jön a várva várt nyár. Egy kis pihenés, aztán jönnek a nyári napközis és hittantáborok.

Ünnepi istentisztelet volt Nyíregyházán

Nyíregyháza – Ünnepi istentisztelet keretében dr. Fabiny Tamás, az Északi Evangélikus Egyházkerület püspöke lelkésszé szentelte Kiss Mátét, és beiktatta tisztségébe a Hajdú-Szabolcsi Evangélikus Egyházmegye elnökségét.

Úton a konfirmandusok

Nyíregyháza – A Hajdú-Szabolcsi Egyházmegye konfirmandusaival és lelkészeikkel május 5-én útra keltünk, Nyíregyházáról (Rozsrétszőlőből, Mandabokorból, az Emmaus és nagytemplomi gyülekezetből), valamint Nyírtelekről, hogy tanulhassunk, közösségben lehessünk egymással és az Úrral. Zsarnai Krisztián esperes az Útmutatóban kijelölt napi igékkel indította a 32 fős csapatot: „Az Úr mindenkinek megfizet a maga igazsága és hűsége szerint.” (1Sám 26,23) „Boldogok, akik éheznek és szomjaznak az igazságra, mert ők megelégíttetnek.” (Mt 5,6)
Feliratkozás RSS - Hajdú-Szabolcsi Evangélikus Egyházmegye csatornájára