Természetjáró Evangélikusok Szövetsége

Szeretsz túrázni? – Itt elérhetőek a Termesz (Természetjáró Evangélikusok Szövetsége) túralehetőségei

Budapest – A Termesz (Természetjáró Evangélikusok Szövetsége) túralehetőségeit adjuk közre, megismerheti a 2020-as túranaptárt és jelentkezhet az egyes alkalmakra.

Természet, istenélmény, közösség

Mátraszentistván – A Gyülekezeti és Missziói Osztály szervezésében immáron negyedi alkalommal került megrendezésre a Természetjáró Evangélikus Országos Szövetségének (TERMESZ) találkozója május 16–18-a között. A helyszín a Keken András Evangélikus Menedékház volt. Alábbiakban szubjektív élménybeszámolót olvashatnak.

Rátalálni az útra

Piliscsaba – A lelki és testi feltöltődésre, a közösség élményére és a teremtett világ szépségeinek felfedezésére hív a Gyülekezeti és Missziói Osztály által életre hívott Természetjáró Evangélikusok Szövetsége.

TERMESZ – Természetjáró Evangélikusok Szövetsége

Piliscsaba – 2018. szeptember 28–30. között került sor a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodája Gyülekezeti és Missziói Osztályának szervezésében az első TERMESZ-hétvégére Piliscsabán.

Elindul a TERMESZ – természetjáró evangélikusok szövetsége

Ezzel a meghívóval azokat szeretnénk megszólítani, akik a keresztyén lelkiséget – imádság, elcsendesedés – szívesen és magától értetődően kapcsolják össze a mozgás, a természetjárás örömével, és lenne kedvük részt venni egy olyan hétvégén, ahol ez a kettő – lelkiség és a szabadban való mozgás – úgy fonódnak össze, mint az imádságra kulcsolt kezek.
Feliratkozás RSS - Természetjáró Evangélikusok Szövetsége csatornájára