robotika

Robotokkal ismerkedhettek a békéscsabai evangélikus gimnázium tanulói

Békéscsaba – Megismerkedhettek a robotok működésével a békéscsabai Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola, Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium diákjai. Az iskolát fenntartó Magyarországi Evangélikus Egyház megalkotta a digitális stratégiát, amelynek célja, hogy minél több elektronikus eszközt használjanak az oktatásban.

Tehetséggondozás és informatika tanítás a líceumban új eszközökkel

Sopron – A Magyarországi Evangélikus Egyház fontosnak tartja, hogy oktatási intézményeiben a tanárok és diákok úgynvenezett digitális állampolgárok legyenek; e célból készítette el az egyház Digitális Oktatási Stratégiát, illetve intézményeit anyagilag kiemelten is támogatja új, innovatív digitális oktatási eszközök beszerzésénél.

„Ami eddig sci-fi volt, az valóság lesz!”

Budapest – Október 12-én immáron harmadik alkalommal tartják meg a Management by Jesus szimpóziumot, ezúttal a Fővárosi Közgyűlés dísztermében. Az esemény kapcsán Kiss Ulrich atya szervezővel beszélgetett a 777 blog a mesterséges intelligenciáról, robotokról és arról, hogy vajon az ember nem próbál-e Istent játszani azzal, hogy mesterséges lényeket teremt.
Feliratkozás RSS - robotika csatornájára