Őrimagyarósd

Jézus ezt mondta: „Kövess engem!” (Mt 9,9) – Lelkésziktatás Őrimagyarósdon

Őrimagyarósd – Ünnepre készülődött az őrimagyarósdi evangélikus gyülekezet. 2018. október 27-én lelkészt iktattak az egyházközségben. Dobó Dánielt Rostáné Piri Magda esperes asszony iktatta be a gyülekezet szolgálatába, aki az Északi Egyházkerületből, Nagycserkeszről érkezett Isten hívásának engedelmeskedve. Az ünnepi úrvacsorás istentiszteleten Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Egyházkerület püspöke hirdette Isten igéjét.

Csodálatos zenei tábor Őrimagyarósdon

Őrimagyarósd – A Vasi Evangélikus Egyházmegye szervezésében 25. alkalommal, újraindulása óta hetedszer gyűltek össze a zenélni, énekelni vágyók augusztus második hetében a sokak által kedvelt táborhelyen, az Életfa evangélikus ifjúsági táborban.

Vidám táborral indult a nyár az őrimagyarósdi hittanosoknak

Őrimagyarósd – Az idei évben harmadik alkalommal szervezett tematikus tábort az Őrimagyarósdi Evangélikus Egyházközség hittanosainak. A tábor időpontja az eddigi bevált gyakorlat szerint a nyári szünet első hete volt, helyszíne pedig a gyülekezet táborhelye, az Életfa Evangélikus Ifjúsági Tábor.

„Bizony mondom nektek…” – Örömteli találkozás Őrimagyarósdon

Őrimagyarósd – Az idei évben október első napjára hívta az Őrimagyarósdi Evangélikus Egyházközség presbitériuma a konfirmációjuk kerek évfordulóját ünneplőket.

Könnyed örömzene – zenei tábort tartottak Őrimagyarósdon

Őrimagyarósd – Újraindulása óta hatodik alkalommal rendezett a Vasi Evangélikus Egyházmegye zenei tábort Őrimagyarósdon, idén augusztus 6-tól 13-ig. A több mint harminc lelkes és zeneileg egyre képzettebb résztvevő az idei évben azt is megtapasztalhatta, hogy a sok gyakorlás beérik, valódi közösség formálódik, nem utolsó sorban pedig megérezhették a kamarazenélés örömét.

Passiókörúton az őrimagyarósdi fiatalok

Őrimagyarósd – Az Őrimagyarósdi Evangélikus Egyházközség ifjúsága az idei nagyhéten is passiókörútra indult a Vasi Evangélikus Egyházmegye néhány gyülekezetébe. A körút első állomásai virágvasárnap délelőttjén Sárvár, délutánján pedig Boba voltak.

Őrimagyarósdi találkozások

Őrimagyarósd – Az idei évben október 9-én tartotta az Őrimagyarósdi Evangélikus Egyházközség hagyományos jubiláns konfirmandus találkozóját, a találkozás napját. A szép őszi vasárnapon megtelt a templom jubiláló konfirmandusokkal, vendégekkel, családtagokkal és a gyülekezet tagjaival.

Harmóniában – Zenei tábort tartottak a vasi egyházmegyében

Őrimagyarósd – A most múló nyárból sem maradhatott ki a Vasi Evangélikus Egyházmegye zenei tábora Őrimagyarósdon. 23. alkalommal, újraindulása óta ötödször találkozhattak és zenéltek együtt tehetséges fiatalok, idén augusztus 6-tól 13-ig az őrimagyarósdi Életfa Evangélikus Ifjúsági Táborban.

„Öröm volt Istenre figyelni!” – TenSing alakuló tábort szerveztek Őrimagyarósdon

Őrimagyarósd – TenSing alakuló tábort szerveztek 2016. augusztus 15. és 19. között Őrimagyarósdon. Szent Márton évében sokan az irgalmasság, a diakónia és a keresztény identitásunkból fakadó emberkép kérdéskörével foglalkoznak. E témák köré épültek a tábori foglalkozások is. Szeptembertől pedig Szombathelyen TenSing alkalmakra várják az érdeklődőket.

Fiatal felnőtteknek tartottak tábort Őrimagyarósdon

Őrimagyarósd – Második alkalommal szerveztek fiatal felnőtteknek tábort Őrimagyarósdon. A résztvevők többek között Istenről, szeretetről és párkapcsolatról beszélgettek.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Őrimagyarósd csatornájára